Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату15.08.2019, 19:44

Відбулось засідання робочої групи з питань реформування сфери забезпечення кібербезпеки у системі національної безпеки України

15 серпня в Апараті РНБО України під головуванням заступника Секретаря РНБО України Олексія Данілова відбулось чергове засідання робочої групи з питань реформування сфери забезпечення кібербезпеки у системі національної безпеки України.

В засіданні взяли участь радник Секретаря РНБО з питань кібербезпеки Андрій Зюзь, фахівці Апарату РНБО, представники органів державної влади, парламенту, ІТ-галузі, експерти, науковці, представники громадянського суспільства. Учасники робочої групи обговорили пропозиції, запропоновані учасниками засідання, щодо заходів у системі кібербезпеки, розвитку цифрової інфраструктури держави та удосконалення державного управління в цих сферах.

За підсумками наради було ухвалене рішення зі створення цільових груп для подальшої роботи щодо правових аспектів забезпечення кібербезпеки та удосконалення державного управління; цифровізації та розвитку галузі електронних комунікацій; визначення перспективної організаційно-технічної моделі кіберзахисту та удосконалення освіти в сфері кібербезпеки.

Фотогалерея