Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату09.08.2019, 19:55

Секретар РНБО України Олександр Данилюк провів координаційну нараду з питань реформування ВПК

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Данилюк провів координаційну нараду з питань реформування ВПК, у якій взяли участь члени наглядової ради ДК «Укроборонпром», Гендиректор Концерну, радники Секретаря РНБО та співробітники Апарату РНБО.

Уряд США представляли старший радник США з питань військово-промислового комплексу України Дональд Вінтер, Тимчасовий повірений у справах США в Україні Вільям Тейлор, співробітники американського посольства та оборонних відомств.

Ключовими темами наради стали процес реформування загальної системи управління у сфері ВПК, зокрема, ДК «Укроборонпром». Учасники обговорили перспективні напрями розвитку Концерну та процес формування нової моделі державного управління в сфері ВПК.

За підсумками наради було ухвалено рішення щодо державного органу, який має виконувати функцію акціонера ДК «Укроборонпром», структури та принципів формування й роботи наглядової ради, побудови маркетингової стратегії та системи продаж у ДК «Укроборонпром». Крім того, учасники наради досягли згоди щодо питання проведення всебічного аудиту Концерну.

«Укроборонпром» повинен стати прикладом ефективної системи управління державною компанією. Враховуючи специфіку, це має бути бізнес із чіткою основною місією - забезпечення українських військових усім необхідним», - підкреслив Секретар РНБО.

О. Данилюк подякував Дональду Вінтеру та американському уряду за надання кваліфікованої експертної допомоги у реформуванні військово - промислового комплексу України.

Фотогалерея