Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату26.07.2019, 17:31

О.Данилюк: Наш найвищий пріоритет – успішний розвиток України, її суспільства та економіки

Нова влада на чолі з Президентом України В. Зеленським прагне до найширшого залучення бізнес-кіл до формування і реалізації державної політики. Про це заявив Секретар РНБО України Олександр Данилюк під час виступу на круглому столі з представниками компаній-членів Американської торговельної палати в Україні (АСС).

За його словами, сприятливий бізнес-клімат є обов'язковою передумовою поступального розвитку вітчизняної економіки. «Маємо зміцнити механізми захисту права власності, захисту інвестицій, і на це спрямований нещодавній указ Президента про протидію рейдерству. Ми рішуче налаштовані на докорінні зміни», - сказав Секретар РНБО.

Також під час виступу на круглому столі О.Данилюк відзначив, що серед пріоритетів сьогодні питання енергобезпеки, зокрема, газопостачання. Він підкреслив, що Україна зацікавлена у продовженні транзиту за європейськими правилами.

Секретар РНБО України запросив членів Американської торговельної палати в Україні до участі у розробці нової Стратегії національної безпеки. «Хто як не бізнесмени знають, що треба для економіки. Ваша думка має важливе значення», - підсумував він.

Фотогалерея