Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату19.07.2019, 10:49

С. Кривонос: Міжнародний аудит ДК «Укроборонпром» - це можливість виправити недоліки у вітчизняному оборонному концерні, створити чітку і прозору схему взаємовідносин підприємств

«Для нас міжнародний аудит - це можливість виявити й виправити недоліки у вітчизняному оборонному концерні, створити чітку і прозору схему взаємовідносин підприємств «Укроборонпрому». Зокрема, щодо сплати податків та розробки програм розвитку. Іще: аудит - це відновлення довіри наших іноземних стратегічних партнерів та запровадження ефективного інвестування. І саме так можна зрозуміти, куди і яким чином рухатися далі», - сказав Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос в інтерв'ю інформаційному агентству Міністерства оборони України «Армія Інформ».

С. Кривонос нагадав, що нещодавно головою наглядової ради «Укроборонпрому» було обрано Айвараса Абромавичуса - «потужну і харизматичну людину». «Ми постійно спілкуємося, і в нас є спільне розуміння, як досягти прогресу в розвитку концерну. Впевнений: під його керівництвом наглядова рада ефективно виконуватиме покладену на неї місію», - зазначив він.

Відповідаючи на запитання щодо реформи державного оборонного замовлення, С. Кривонос повідомив, що заплановано «зміни щодо відкритості інформації по ДОЗ».

«Над цим триває активна робота в Раді національної безпеки та оборони України. Секретар РНБО України Олександр Данилюк бере активну участь у цьому процесі, залучаючи іноземних та українських фахівців. Упевнений: з наступного року державне оборонне замовлення суттєво відрізнятиметься від цьогорічного», - повідомив він.