Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату14.10.2018, 07:19

Вітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова з нагоди свята Дня захисника України

 Дорогі співвітчизники!

Шановні воїни, співробітники силових структур, ветерани та волонтери!

Щиро вітаю вас зі святами - Днем захисника України та Покрови Пресвятої Богородиці! Ці знаменні дати нерозривно пов'язані між собою, символізуючи зв'язок поколінь і давню історичну традицію. Пресвята Богородиця є покровителькою і заступницею славетного українського війська та всього українського народу.

Сьогодні українська армія, фактично повставши з руїн, стала однією з найкращих та найпрофесійніших армій на теренах Європи. Професія захисника Батьківщини стала однією з найпрестижніших і найшанованіших у суспільстві. Наші славетні воїни готові дати гідну відсіч будь-яким провокаціям! Україна стала форпостом демократичного світу, який стримує просування агресора на Захід. Сильна українська армія, сильний оборонний комплекс - запорука миру та безпеки усього Європейського континенту!

Слава вам, воїни! Ви - опора держави! Спокій наших домівок, спокій близьких - у ваших надійних і сильних руках!

У цей день ми схиляємо голови перед пам'яттю героїв, які віддали своє життя в боротьбі за мир та свободу України. Вічна їм слава!

Непереможною нашу армію зробили не тільки зброя та бойовий вишкіл, а й єдність з народом. Саме тому, без перебільшення, українську армію можна назвати народною.

Але не тільки армія, а й Національна Гвардія, Служба безпеки, Прикордонна служба, військовослужбовці та працівники інших силових структур стали справжніми захисниками України, заклавши фундамент сильної національної держави. Цей день став справжнім святом всіх українських патріотів, добровольців, ветеранів, волонтерів, працівників оборонних підприємств, всього Українського народу!

Нехай Господь благословить всіх вас і нашу Україну!

Слава Україні!