Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату08.08.2018, 08:26

Вітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова з нагоди Дня військ зв'язку

Шановні військові зв'язківці Збройних Сил України!

Ви є уособленням надійності військового зв'язку у надважливій справі забезпечення безперебійного управління Збройними Силами України як у мирний час, так і у надскладний період відсічі російському агресорові, що посягнув на територіальну цілісність України.

Пишаюся вашими відданістю та героїзмом у справі служіння Україні! Схиляємо голову і будемо вічно пам'ятати героїв - воїнів-зв'язківців, які віддали своє життя в боротьбі за мир для кожного українця!

Зв'язківці завжди були інтелектуальною елітою військ. Сьогодні ж, в умовах технічного прогресу, неможливо здійснювати планування успішних військових операцій та управління військами без сучасних комп'ютерних та супутникових технологій.

Відзначаючи професійне свято - День військ зв'язку Збройних Сил України, щиро дякую Вам за сумлінне виконання військових завдань з професійного забезпечення надійного зв'язку, наполегливий й копіткий внесок у реформування Збройних Сил України.

Уклінна шана ветеранам військ зв'язку, які продовжують навчати молоде покоління зв'язківців та передавати набутий бойовий й професійний досвід.

Бажаю вам міцного здоров'я та нових досягнень у справі розбудови військового зв'язку, що наближають нашу спільну перемогу та встановлення миру в державі!

Нехай Господь захистить вас та ваші родини!

Зі святом!