Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату21.06.2018, 15:13

Олександр Турчинов: Ухвалення Закону «Про національну безпеку України» - важливий крок, який наближає нашу країну до НАТО

Ухвалення Закону «Про національну безпеку України» - важливий крок, який наближає нашу країну до НАТО. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов у коментарі.

За його словами, ухвалений сьогодні в цілому Закон України «Про національну безпеку України» задає основні параметри переходу всіх складових сектору безпеки і оборони нашої держави на стандарти НАТО.

«Закон визначає натівські та європейські параметри для національного сектору безпеки і оборони. Він визначає структуру, функції, систему управління, систему стратегічного планування, а також багаторівневу систему цивільного контролю», - наголосив Секретар РНБО України, подякувавши експертам з держав-членів Альянсу, які допомагали в підготовці цього закону, та народним депутатам, які його підтримали голосуванням.

«Принципово важливо, що рішення щодо схвалення цього закону відбулося напередодні Брюссельського саміту НАТО, до участі в якому запрошено українську делегації на чолі з Президентом України», - резюмував О. Турчинов.