Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату27.05.2018, 07:05

Вітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова з Днем Святої Трійці

Шановні друзі, щиро вітаю з Днем Святої Трійці!

На п'ятдесятий день після Воскресіння Христового на  Апостолів, як і обіцяв Господь, зійшов Святий Дух, і вони усвідомили всю Божу повноту і нерозривну єдність Бога Отця, Сина та Святого Духа.

Святий Дух нагородив Апостолів харизмою (з давньогрецької Дар Божий) і вони набули знання різних мов, отримали здатність до пророцтва, до зцілення важких хвороб, стійкість до отрути тощо.

Отримавши ці унікальні здібності, учні Христа не почали розважати натовп вдалими пророцтвами, заробляючи політичні дивіденди, не відкрили приватні лікарні чи бюро перекладу, щоб "трошечки підзаробити"... Жоден з цих дарів вони не використали для себе, а лише щоб проповідувати Євангеліє - по всьому світу нести слово правди та спасіння, змінюючи своїм безпрецедентним служінням людей та навколишній світ.

У день П'ятидесятниці Апостол Петро вперше проповідував на Єрусалимській площі величезному натовпу. І як сказано в Біблії, після його натхненної проповіді три тисячі чоловік покаялися та хрестилися. Саме тому цей день - день П'ятидесятниці, вважається днем народження християнської Церкви.

Зовсім невелика група учнів Христа, яку надихав Святий Дух, створивши найбільшу в світі християнську громаду та заклавши фундамент сучасної цивілізації, довела, що немає нічого неможливого, коли в тебе є справжня віра та Боже благословення. Християни тих часів, які перебували поза законом, яких переслідували, катували та вбивали, змогли перемогти всі армії та імперії світу, ставши найпотужнішим рухом людства. Тому і для нас, українців, коли ми зможемо об'єднатись і щиро повірити, не буде нічого неможливого - ми переможемо ворогів і побудуємо велику процвітаючу Україну!

Нехай Господь благословить Україну і кожного з вас! Зі святом!