Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату25.03.2018, 06:25

Вітання Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Турчинова з нагоди Дня Служби безпеки України

Щиро вітаю зі святом весь особовий склад, співробітників та ветеранів Служби безпеки України - патріотів та професіоналів!

Ваша служба - відповідальна, складна та небезпечна. Офіцери СБУ стоять у проломі за Україну, на сторожі державних інтересів, суверенітету та конституційного ладу, безпеки та спокою громадян України.

Ви сумлінно й самовіддано виконуєте свій конституційний обов'язок на зовнішньому і внутрішньому фронтах, ефективно протидієте тероризму, сепаратизму, злочинності та підступним провокаціям спецслужб Російської Федерації.

Завдяки професійній роботі контррозвідників зірвані спроби російських спецслужб дестабілізувати ситуацію в Україні, посіяти паніку, хаос та зневіру.

Вічна пам'ять і шана співробітникам СБУ, які віддали життя, виконуючи свій обов'язок, обстоюючи інтереси України та її громадян!

Хочу подякувати працівникам Служби, котрі доклали неймовірних зусиль до звільнення полонених українських військовослужбовців та цивільних!

Бажаю вам завжди бути першими - в роботі та в житті! Міцного вам здоров'я, благополуччя та невичерпної енергії! Нехай Господь благословить вас та ваші родини!

Слава Україні! Героям слава!