Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату21.12.2017, 12:40

О. Турчинов: Причина виходу російських офіцерів зі складу СЦКК – виборча кампанія Путіна

Причина виходу російських офіцерів зі складу СЦКК - виборча кампанія Путіна. Про це Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, відповідаючи на запитання журналістів у четвер у Києві.

Секретар РНБО України зазначив, що вихід російських офіцерів зі складу Спільного центру з контролю та координації (СЦКК) - «дуже підступна дія Російської Федерації, спрямована на те, щоб дезавуювати будь-який мирний, дипломатичний, політичний шлях зупинення військової агресії, яку вони розпочали».

«Жодних об'єктивних причин для припинення роботи російських представників у СЦКК не існує. Причина цієї провокації виключно політична - це виборча кампанія Путіна, під час якої не виключено посилення кривавих провокацій і активізація військових дій», - заявив О. Турчинов.

Водночас він висловив сподівання, що «будуть знайдені механізми заміни росіян в СЦКК та відновлення роботи цього важливого органу». «Збройні Сили України готові дати відсіч будь-яким проявам військової агресії РФ», - наголосив Секретар РНБО України.