Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату27.10.2017, 11:08

О. Турчинов: Незважаючи на військову агресію, інфраструктура звільненого Донбасу відновлюється

Незважаючи на військову агресію, інфраструктура звільненого Донбасу відновлюється. Про це сказав Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов в зоні проведення АТО під час відкриття мосту через річку Сіверський Донець у м. Рубіжному Луганської області, відбудованого військовими 19-го окремого мостового загону Державної спеціальної служби транспорту.

Під час виступу Секретар РНБО України нагадав, що міст було зруйновано у 2014 році російсько-терористичними угрупованнями.

О. Турчинов наголосив, що військовослужбовцями ДССТ міст було повністю відбудовано, і «сьогодні маємо новий дуже важливий для регіону інфраструктурний об'єкт». «Цей міст забезпечить надійне сполучення на дорозі державного значення між Рубіжним та Лисичанськом», - зазначив він.

«Незважаючи на війну, відновлення інфраструктури звільненого Донбасу триває», - сказав Секретар РНБО України, високо оцінивши внесок наших військових у відбудову таких об'єктів. «Наші військові не тільки обороняють країну, а й допомагають відновлювати цивільну інфраструктуру, - зазначив О. Турчинов. - Величезна їм подяка за служіння Україні».

«Настане час, коли будуть звільнені всі райони Донецької і Луганської областей, і в цьому регіоні знову царюватимуть мир, спокій та стабільне життя. Це наша земля, Донбас був, є, і буде українським, - заявив Секретар РНБО України. - Будуть нові будинки, підприємства, буде нова, сильна, могутня Україна».

Фотогалерея