Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату23.06.2017, 12:44

О. Турчинов: Наше головне завдання – втілення європейських цінностей і стандартів у життя кожного українця

Наше головне завдання - втілення європейських цінностей і стандартів у життя кожного українця, в усіх сферах життя країни. Про це заявив Секретар РНБО України Олександр Турчинов, відкриваючи разом з Міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим та керівництвом Полтавської області новий регіональний сервісний центр. ГУНП Полтавської області також отримало електромобілі, правоохоронцям вручили сертифікати та ключі від квартир.

 «Для нас головне - щоб кожен українець міг побачити і відчути Європу не тільки в країнах ЄС, а й в Україні, щоб вона не тільки географічно, а реально стала частиною могутньої, красивої Європи», - сказав Секретар РНБО України.

У цьому контексті О. Турчинов зазначив, що саме Міністерство внутрішніх справ у складних умовах військового протистояння першим з відомств сектору безпеки і оборони «пішло шляхом реформ, перетворившись на цивільне міністерство, започаткувавши зручні для людей сервіси». За його словами, «нові європейські стандарти стають частиною повсякденного життя».

 «Безпека наших громадян - головне завдання нової української поліції, яка крок за кроком впевнено зміцнює свої позиції, - сказав він. - Впевнений, що і технічне забезпечення поліцейських, і вирішення їх соціально-побутових питань зміцнює безпеку держави, але головна оцінка, яку мають отримати МВС і Національна поліція, - це довіра і повага громадян».

Як повідомлялося раніше, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов 23-24 червня перебуває з робочою поїздкою у Полтавській та Харківській областях.

У Харківській області О. Турчинов відвідає ДП «Завод ім. В.О. Малишева», ДП «Харківське конструкторське бюро з машинобудування ім. О.О. Морозова», візьме участь у роботі розширеного засідання військової ради Національної гвардії України.

У суботу Секретар РНБО України візьме участь у церемонії випуску офіцерів Національної академії Національної гвардії України, а також у відкритті оновленого відділу прикордонної служби «Тополя» Харківського прикордонного загону.

Фотогалерея