Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату24.04.2017, 13:35

Перший заступник Секретаря РНБО України Олег Гладковський відвідав з робочим візитом Азербайджанську Республіку

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олег Гладковський відвідав з робочим візитом Азербайджанську Республіку.

Під час зустрічей з Першим заступником Прем'єр-міністра Азербайджанської Республіки Ягубом Еюбовим, керівництвом провідних підприємств ОПК та авіабудування обговорювалися питання двостороннього військово-технічного співробітництва.

«Азербайджанська Республіка є важливим і перспективним партнером України у сфері військово-технічного співробітництва. Я впевнений, що потенціал наших країн у сфері ВТС дозволяє зміцнити наявну співпрацю та працювати у напрямку її розвитку і перспектив, особливо в галузі авіабудування», - зазначив О. Гладковський.

Він наголосив, що Україні та Азербайджану варто інтенсифікувати контакти на рівні підприємств оборонно-промислового комплексу задля створення спільних проектів в сфері ОПК.

«Наші країни мають значний досвід, аби напрацювати спільні розробки в оборонній сфері не лише для внутрішнього споживача, а й для зовнішніх ринків», - наголосив Перший заступник Секретаря РНБО України.