Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату29.03.2017, 22:21

Олександр Литвиненко: Підготовлений Апаратом РНБО за підтримки НАТО проект закону про національну безпеку має стати фундаментом для реформування сектору безпеки і оборони

Реформування сектору безпеки має двоєдине завдання: адаптування до безпекової ситуації протидії зовнішнім загрозам і переорієнтація цієї системи на інтереси громадян. Про це повідомив заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександр Литвиненко під час VII міжнародної конференції «Сектор цивільної безпеки: перебіг і виклики реформ», що відбулась сьогодні в Києві.

Олександр Литвиненко під час виступу окреслив основні досягнення в законотворенні в сфері безпеки і оборони.

«За серйозної співпраці з консультативною місією ЄС, офісом НАТО підготовлено проект закону про національну безпеку, який має стати фундаментом для подальшого реформування сектору безпеки і оборони. Даний законопроект вже передано на розгляд до Адміністрації Президента», - сказав заступник Секретаря РНБО України.

Він також висловив сподівання, що найближчим часом буде підписано концепцію реформування Служби безпеки України. Крім того, Олександр Литвиненко повідомив, що розпочато роботу з удосконалення законодавства у сфері державної таємниці.