Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату17.02.2017, 09:34

Перший заступник Секретаря РНБО України О. Гладковський взяв участь у роботі спеціалізованої авіакосмічної виставки AeroIndia-2017

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олег Гладковський відвідав з робочим візитом Індію, де взяв участь у роботі спеціалізованої авіакосмічної виставки AeroIndia-2017 у місті Бангалор.

Під час переговорів з Міністром оборони Індії, керівниками оборонних відомств та  провідних компаній військово-технічної галузі було обговорено спільні проекти в авіаційній та бронетанковій сферах, протиповітряній обороні та виробництві ракетно-артилерійського озброєння.

«Особливо хочу наголосити, що перспективною для співпраці між нашими країнами є авіаційна сфера, зокрема у частині активізації роботи зі створення нових цивільних та військово-транспортних літаків за участю ДП «Антонов». Впевнений, що цей напрямок кооперації є взаємовигідним для обох сторін, тому потрібно прискорювати необхідні процедури та робити практичні кроки. Також варто поглиблювати співпрацю і в інших сферах ВТС, акцентуючи увагу на створенні українсько-індійських підприємств», - зазначив О.Гладковський. 

Також сторони обговорили можливість участі індійських компаній у програмах імпортозаміщення в сфері військово-технічного виробництва в Україні.

Міжнародна авіакосмічна виставка AeroIndia, яка проводиться в Індії вже в одинадцяте, стала центром розвитку співпраці оборонних підприємств авіаційної галузі усієї Азії. Учасниками виставки є провідні світові компанії військової та цивільної авіапромисловості.