Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату31.12.2016, 18:06

Вітання Секретаря РНБО України Олександра Турчинова з Новим роком

Шановні друзі!

Сердечно вітаю вас із Новим роком!

Зовсім скоро 2016 рік стане історією. Він був надзвичайно складним для всіх: для нашої держави, для наших громадян, і насамперед, - для воїнів, які стоять на передньому краї нашої оборони. Вони і зараз, у ці святкові дні, захищають нашу державу від сильного та жорстокого ворога. Обов'язково згадайте їх під час новорічних привітань у колі рідних та близьких.

У 2016 році, вперше за три роки війни, ми не поступились жодним метром своєї землі агресорові.  Навіть навпаки, крок за кроком, системно виштовхуємо їх з нашої території. Це лише початок, і наступний, 2017 рік, повинен бути роком наших перемог, нашої єдності та зростання сили й міці України!

Новий рік - це завжди надія на оновлення і зміни, це завжди очікування чудес та святкове піднесення. Бажаю, щоб 2017 Новий рік для вас сповнився добрими справами, яскравими подіями, позитивними емоціями та новими здобутками. Нехай він увійде у ваші оселі з миром, достатком та процвітанням. Любові вам і щастя! Нехай Господь благословить ваші родини і нашу Україну!

З Новим 2017 роком!