Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату08.11.2016, 09:06

О.Турчинов: Наша ракетна програма включає повний цикл виробництва

Українська зброя має перевершувати російські аналоги. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов в інтерв'ю інтернет-виданню «Лівий берег».

У цьому контексті він високо оцінив результати роботи вітчизняних конструкторів та зброярів: «Ми сьогодні почали виробляти українські ракети, всі складові елементи яких виготовляються також в Україні».

Останні випробування, наголосив Секретар РНБО України, продемонстрували не просто високу якість наших ракет, а й те, що вони кращі за російські аналоги. «Виробництво ракети - це не тільки розробка корпусу, бойової частини, пускової установки і системи управління, це ще і тверде ракетне паливо. Ми виробляємо всі складові бойових ракет, наша ракетна програма включає повний цикл виробництва», - сказав О.Турчинов.

«Сьогодні ми відновлюємо втрачені позиції України як держави, що володіє сучасними ракетними технологіями. І це не тільки військова тематика, а й мирний космос», - заявив він.

«Ядерного потенціалу у нас сьогодні немає, але ми робимо ставку на сучасні військові технології, які, можливо, і не співставні з ядерною зброєю, але дають можливість ефективно себе захищати», - сказав О.Турчинов.