Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату29.04.2016, 11:02

О.Гладковський: Підписання меморандуму про співпрацю між корпорацією Reliance Defence Limited (Індія), ДП «Антонов» і концерном «Укроборонпром» сприятиме виходу на нові ринки

Перший заступник Секретаря РНБО України Олег Гладковський вважає підписання документів про співробітництво між корпорацією Reliance Defence Limited (Індія), ДП «Антонов» і концерном «Укроборонпром» важливою віхою українсько-індійської співпраці.

О.Гладковський назвав приїзд делегації Reliance ADA Group на чолі з головою Ради директорів Анілом Амбані «знаковою подією», наголосивши, що підписання меморандуму про подальшу співпрацю сприятиме завантаженню вітчизняних підприємств, виходу на нові ринки. За його словами, йдеться про можливість створення спільних підприємств, реалізації спільних проектів у галузі авіації, модернізації бронетехніки, виробництва і збуту турбін.

ДП «Антонов» спільно з «Укроборонпромом» 27 квітня ц.р. підписали з Reliance Defence Limited меморандум про партнерство з метою реалізації на індійському ринку літаків на основі цивільних літаків Ан-148/Ан-158 та транспортного літака Ан-178.

Reliance Defence Limited та ДП «Антонов» цього літа братимуть участь в урядовому тендері на постачання літаків, що його оголосив індійський Уряд. У разі перемоги заплановано створити спільне українсько-індійське підприємство, яке розташовуватиметься в Індії.