Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату04.04.2016, 17:33

О.Турчинов: Заява Дмитра Медведєва щодо відсутності держави в Україні засвідчує, що російські керівники бояться самого факту існування нашої країни

Заява Прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва щодо відсутності держави в Україні демонструє, наскільки керівники Російської Федерації бояться та істерично сприймають сам факт існування нашої країни.

Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, коментуючи сьогоднішню заяву Прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва.

«Україна - це держава, яка зупинила просування російського агресора на захід. Україна - це держава, яка своїм існуванням ставить хрест на відродженні та реванші радянської імперії зла», - зазначив О.Турчинов. «Хочу нагадати цим кремлівським неадекватним мрійникам, що в українців була держава зі столицею у Києві ще задовго до виникнення Московського улусу Золотої Орди. Україна існуватиме і після того, як злоба, агресія та внутрішні протиріччя, які завжди притаманні тоталітарним режимам, розірвуть на шматки залишок радянської імперії, що носить назву Russia (Раша)», - заявив він.