Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату26.03.2016, 15:20

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов у суботу взяв участь у заходах з нагоди другої річниці створення Національної гвардії України

Сьогодні Президент України Петро Порошенко, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, командувач Національної гвардії України Юрій Аллеров побували на полігоні у с. Нові Петрівці (Київська обл.), де ознайомилися з рівнем підготовки бійців до виконання службово-бойових завдань та оглянули зразки зброї, що перебуває на озброєнні Нацгвардії.

О.Турчинов вручив військовослужбовцям державні нагороди. Вітаючи нацгвардійців, Секретар РНБО України зазначив, що Глава держави у своєму виступі «сказав головне: Національна гвардія стала одним з найкращих і найпотужніших військових підрозділів України». «У всьому світі, у всіх військових підрозділах слово «гвардія» означає «найкращі». Саме такими стали ви», - наголосив він.

«Національна гвардія надійно захищає Україну і на фронті, у в тилу. І сьогодні українці можуть жити спокійно, коли їх захищають справжні герої, справжні гвардійці», - сказав Секретар РНБО України.

О.Турчинов заявив, що РНБО України і надалі розглядатиме питання щодо забезпечення Національної гвардії сучасною технікою та зброєю, аби військовослужбовці могли гідно виконувати свій обов'язок щодо захисту країни та її громадян.

Фотогалерея