Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату25.03.2016, 08:35

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олег Гладковський оглянув розробки науковців в галузі БПЛА

Перший заступник Секретаря Ради національної безпеки та оборони України Олег Гладковський відвідав із робочим візитом Національний авіаційний університет та оглянув останні розробки науковців закладу в галузі авіаційної безпілотної техніки.

Зокрема, Першому заступнику Секретаря РНБО продемонстрували навчальний авіаційний тренажер та університетську розробку «ТРЕМБІТА-М» - комплексну систему акустичного спостереження і передачі інформації.

«Відновлення оборонно-промислового виробництва в Україні - одне із найголовніших завдань, яке стоїть перед нами. Я переконаний, що ми повинні налагодити чітку взаємодію між провідними технічними вузами України та оборонними підприємствами країни та поєднати науку та виробництво». - зазначив Олег Гладковський.

У свою чергу, в.о. ректора Володимир Харченко та директор НВЦБА «Віраж» Михайло Матійчик розказали про  особливості, тенденції та унікальність університетських розробок.