Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату31.12.2015, 13:49

Вітання Секретаря РНБО України Олександра Турчинова з Новим роком

Шановні друзі!

Від усього серця вітаю вас із Новим роком!

Новий рік - це завжди привід для того, щоб підбити підсумки. Рік, що минає, був надзвичайно складним. Для нашої країни та українців взагалі минулі два роки стали страшним випробуванням. У 2014 році країна опинилася на межі колапсу, але разом, завдяки всім вам, ми втримались, зберегли нашу незалежність і зараз даємо гідну відсіч ворогу.

За цей час ми відродили Збройні Сили, створили Національну гвардію, формується Національна поліція, ефективно запрацювали інші структури силового блоку. Тобто, ті задачі, які ми ставимо перед собою, не так швидко, як хотілося б, але реалізуються.

Нехай прийдешній 2016 рік виправдає всі сподівання та надії і стане роком нашої перемоги на всіх фронтах: як внутрішньому, так і зовнішньому. Для цього в нас є всі передумови - ми зберегли єдність і консолідувалися заради майбутнього країни, у боротьбі нас підтримує цивілізований світ.

Нехай 2016 рік стане роком нашої перемоги та роком справжнього, а не декларативного миру! Нехай у ваших оселях завжди будуть любов, радість і щастя. Міцного вам здоров'я, успіхів і нових досягнень, реалізації усіх задумів.

Нехай Господь благословить нашу Україну, вас та ваші родини! З Новим роком!