Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату31.12.2015, 13:36

Олександр Турчинов: Державне оборонне замовлення на 2016 рік має стати ще одним кроком до нашої перемоги

В останній день року, що минає, Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов провів нараду з керівництвом силового та фінансово-економічного блоку України з питань формування державного оборонного замовлення на 2016 рік.

За словами О.Турчинова, після узгодження та врахування всіх пропозицій державне оборонне замовлення на 2016 рік буде затверджене на початку наступного року Радою національної безпеки і оборони України.

Під час наради було визначено основні пріоритетні напрямки розробки та виробництва озброєння і військової техніки, а також окреслені стратегічні цільові військово-технічні програми, що розраховані на декілька років. Як наголосив у вступному слові Секретар РНБО, пріоритет буде надаватися «саме вітчизняним розробкам та виробництву сучасних ракетних комплексів, важкої гаубичної артилерії, засобів протиповітряної оборони та зв‘язку, новітнім зразкам бронетанкової техніки тощо».

«Головна вимога, яку ми ставимо до вітчизняних розробок - відповідати найсучаснішим світовим зразкам та перевершувати за своїми характеристиками аналогічну зброю та військову техніку російського виробництва», - підсумував О.Турчинов, додавши, що державне оборонне замовлення на 2016 рік «має стати ще одним кроком до нашої перемоги».

Фотогалерея