Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату10.11.2015, 16:12

Олександр Турчинов: Агресія, страх і брехня - сутність путінського режиму

Черговою спробою Путіна приховати свої злочини назвав Секретар РНБО Олександр Турчинов дозвіл Верховного суду РФ засекретити військові втрати російської армії у мирний час.

«Спроби приховати свої криваві злочини завжди примушують тиранів забороняти говорити правду. Агресія, страх і брехня стали сутністю путінського режиму. Приховування військових втрат - це демонстрація принизливого відношення до військових, як до гарматного м'яса, а до батьків загиблих, - як до мовчазних рабів», - сказав він.

Секретар РНБО наголосив, що формулювання «військові втрати у мирний час» для РФ є взагалі нісенітницею: «Тому що, починаючи з окупації Криму, Росія безперервно веде неоголошену війну і несе бойові втрати».

«Російська пропаганда та влада поставили гриф «таємно» на втрати, яких вони зазнали під час агресії на Донбасі, так само Путін приховуватиме свої втрати під час війни на Близькому Сході», - зазначив Олександр Турчинов.

«Така сутність тиранів, які бояться власного народу та приховують від нього правду про свої криваві злочини», - сказав він, резюмувавши, що чим кривавіший режим, тим завжди страшнішим є його кінець, «і Росія не буде винятком».