Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату02.11.2015, 16:31

Перший заступник Секретаря РНБО Олег Гладковський взяв участь у відкритті міжнародної оборонної виставки в Таїланді

2 листопада в Бангкоку (Королівство Таїланд) розпочала роботу міжнародна виставка озброєння потрійного призначення (сухопутні війська, ВМС, ВПС) «Defense&Security-2015», яка триватиме до 5 листопада.

Українську делегацію очолив Міністр оборони Степан Полторак, також до неї увійшли голова державного концерну "Укроборонпром" Роман Романов, генеральний директор державного підприємства "Укрспецекспорт" Павло Букін, Тимчасовий повірений у справах України в Королівстві Таїланд Вадим Ковалевський.

В ході виставки відбулись переговори між членами української делегації, Віце-прем'єр-міністром - міністром оборони Таїланду Правіта Вонгсувона та вищим військовим керівництвом країни щодо розширення військової співпраці між державами.

Українську продукцію оборонно-промислового комплексу в рамках об'єднаного стенду Державного концерну "Укроборонпром" представляє "Укрспецекспорт". Зокрема, на виставці представлено нові зразки протитанкових керованих ракет, демонструються ОБТ "ОПЛОТ" БТР-3Е1 та інша військова техніка.

Цьогоріч на виставці "Захист і безпека 2015" представлено 37 офіційних делегацій з усіх куточків світу та 400 оборонних компаній із 50 країн.