Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату22.07.2015, 14:22

Олександр Турчинов: Російсько-терористичні угруповання продовжують працювати на зрив Мінських домовленостей

Важке озброєння російсько-терористичних угруповань приховано розташоване на передових позиціях. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов сьогодні журналістам після передачі нових зразків автомобільної і спеціальної техніки підрозділам спеціального призначення НГУ на полігоні у Нових Петрівцях.

«За допомогою аерокосмічної розвідки ми бачимо брехливість їх заяв про відвід важкого озброєння. Ці заяви та демонстративні дії створюють лише пропагандистські сюжети для російських телеканалів. Вдень вони демонструють відведення, а потім вночі повертають техніку та озброєння на свої бойові позиції», - наголосив він.

Свідченням цього, за словами Олександра Турчинова, є постійні обстріли наших позицій, у тому числі з важкої артилерії калібром 152 мм, танків та крупнокаліберних мінометів. «Все це розміщено на передових позиціях російсько-терористичних угруповань або ховається в житлових кварталах прифронтових міст. Вони, проголошуючи свої брехливі заяви, цинічно продовжують працювати на зрив мирних Мінських домовленостей», - наголосив Секретар РНБО.

Фотогалерея 

Відео