Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату20.05.2015, 13:15

Працівники Апарату РНБО України взяли участь у зустрічі з представниками Комітету ЄС з цивільних аспектів врегулювання кризових ситуацій та Консультативної Місії ЄС в Україні

Сьогодні працівники Апарату РНБО України взяли участь у зустрічі з представниками Комітету ЄС з цивільних аспектів врегулювання кризових ситуацій (CIVCOM), Консультативної Місії ЄС в Україні (EUAM). Метою зустрічі було обговорення питань діяльності та взаємодії Консультативної Місії ЄС з правоохоронними органами України.

Під час зустрічі учасники наголосили на важливості реформування сектору безпеки на засадах захисту прав людини та посилення цивільного контролю за правоохоронними органами.

Окрім того, присутні відзначили важливий внесок Консультативної місії в процес реформування сектору безпеки, зокрема, на етапі підготовки законів України «Про органи внутрішніх справ» та «Про національну поліцію».

Учасники зустрічі схвально поставилися до ідеї розширення мандату Місії та відзначили важливість подальшої технічної, зокрема, консультативної допомоги з боку ЄС, в тому числі й на регіональному рівні.