Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату19.05.2015, 15:55

Олександр Литвиненко взяв участь в науково-практичній конференції «Міжнародна експертна підтримка реформи сектору безпеки і оборони України»

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександр Литвиненко взяв участь в науково-практичній конференції «Міжнародна експертна підтримка реформи сектору безпеки і оборони України».

Учасники конференції обговорили питання реформування сектору безпеки і оборони України у 2015-2017 рр.

Заступник Секретаря РНБО України наголосив на важливості ухваленої нещодавно оновленої Стратегії національної безпеки України та поінформував учасників конференції про завершення опрацювання найближчим часом інших стратегічних документів, зокрема, Воєнної доктрини та Концепції розвитку сектору безпеки і оборони.

Олександр Литвиненко також подякував закордонним партнерам за надання міжнародної експертної допомоги в процесі реформування сектору безпеки і оборони.

Крім того, керівник Служби з питань оборони Апарату РНБО України Олександр Поліщук зробив доповідь щодо перебігу комплексного реформування сектору безпеки і оборони нашої країни.

Конференцію проводить Центр Разумкова спільно з Міжнародним центром оборони і безпеки (International Centre for Defence and Security, Естонія) за підтримки Програми НАТО «Наука заради миру та безпеки».

Фотогалерея

Відео