Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату25.04.2015, 13:56

Секретар РНБО взяв участь у військово-тактичних навчаннях на Миколаївщині

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов в рамках робочої поїздки до Миколаївської області Президента України Петра Порошенка взяв участь у тактичних навчаннях військових частин та підрозділів Збройних Сил.

На 235 загальновійськовому полігоні Сухопутних військ ЗСУ поблизу Миколаєва Глава держави, Секретар РНБО Олександр Турчинов, начальник Генерального штабу - Головнокомандувач ЗС генерал-полковник Віктор Муженко, командувач Високомобільних десантних військ ЗС полковник Михайло Забродський спостерігали за діями підрозділів 95-ї окремої аеромобільної бригади, 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади та 79-ї окремої аеромобільної бригади.

Під час рейдових дій військовослужбовці відпрацьовували заходи зі знищення об'єктів противника, поповнення запасів боєприпасів та матеріально-технічних засобів, які були доставлені літаками військово-транспортної авіації, порятунок екіпажу в умовах бойових дій. Також були проведені навчання з тактики ведення бою із застосуванням авіаційної та наземної техніки, важкої артилерії.

Крім того, повітряний десант відпрацьовував операцію із захоплення мосту через річку Березань та знищення підрозділів НЗФ, що обороняють переправу, захоплення плацдарму на другому березі річки.

Під час проведення навчань Президент також випробував на ходу броньований автомобіль "Спартан", переїхавши до одного з командних пунктів.

Відео