Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату20.03.2015, 17:35

Олександр Турчинов: Наше завдання – не втрачаючи жодного дня, жодної години, зміцнювати нашу армію

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов наголосив на тому, що лише міцна армія зможе захистити нашу країну від агресії. Про це він сказав під час урочистих заходів з нагоди річниці створення батальйону імені Сергія Кульчицького Національної гвардії України.

Олександр Турчинов зауважив, що зараз, згідно з Мінськими домовленостями, діє режим припинення вогню. «Але ми бачимо, що вогонь не припиняється. Так, масштаби значно менші, але ми розуміємо, що ворог не зупинився, ворог готується до нової агресії», - наголосив Секретар РНБО, додавши, що про наступну хвилю агресії свідчить й те, що вперше з часу дії Мінських угод бойовики застосували установки залпового вогню.

«Ми розуміємо, що час обмежено, що Путін готується до нової масштабної військової операції. Наше завдання - не втрачаючи жодного дня, жодної  години, зміцнювати нашу армію, Нацгвардію та побудувати потужний рубіж оборони, все кинувши на те, щоб компенсувати ті втрати зброї, техніки, що ми зазнали. Це все для того, щоб бути готовими зустріти ворога, щоб бути готовими перемагати», - наголосив він.

Відео

Фотогалерея