Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату14.03.2015, 19:02

Олександр Турчинов: Запорука миру може бути тільки одна – сильні Збройні сили

Держава має забезпечити всебічну підтримку демобілізованим військовослужбовцям після їх повернення до мирного життя. Про це заявив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов журналістам після огляду нової техніки у Нових Петрівцях.

За словами Олександра Турчинова, під час сьогоднішньої наради у Президента України з главами обласних державних адміністрацій було обговорено питання демобілізації військових та їх соціального забезпечення. «Відслуживши рік, захищаючи Батьківщину, вони одразу повинні відчути себе не просто героями, а героями, якими пишається і на яких сподівається країна», - сказав він.

Окрім того, за словами Олександра Турчинова, на нараді йшлося і про побудову потужних оборонних рубежів, «щоб бути готовими зустріти будь-якого ворога, адже ми розуміємо, з ким маємо справу».

Секретар РНБО наголосив, що Україна робить все для того, «щоб мирним шляхом розв'язати нав'язану нам війну». «Але запорука миру може бути тільки одна - сильні Збройні сили, сильна Національна Гвардія. Це єдина запорука миру, тому що агресори, наші вороги зважають лише на силу», - підсумував він.

Фотогалерея

Відео