Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату12.02.2015, 19:11

Олександр Турчинов: Запорукою миру може бути тільки сильна українська армія

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов провів зустрічі з Послом Японії в Україні Сумі Шігекі та Послом Великої Британії в Україні Саймоном Смітом.

Під час зустрічей було обговорено питання двостороннього співробітництва між країнами та протидії агресії на Сході України.

За словами Олександра Турчинова, запорукою миру і стабільності в Україні повинна стати «тільки сильна українська армія». «Сьогодні українська армія захищає не лише свою країну, вона захищає мир і стабільність в Європі», - додав Секретар РНБО.

У цьому контексті він наголосив, що саме тому влада один із своїх пріоритетів вбачає у «побудові надійних Збройних Сил, забезпечених сучасною зброєю».

Своєю чергою, Посол Японії Сумі Шігекі та Посол Великої Британії Саймон Сміт наголосили на тому, що їх країни «готові всіляко підтримувати Україну».

«Поки ми не будемо впевнені в тому, що РФ виконає досягнутих домовленостей у Мінську, режим санкцій продовжуватиме застосовуватись», - наголосив Саймон Сміт, додавши, що світ повинен продемонструвати Росії «скільки коштує агресія».

Фотогалерея зустрічі з Послом Японії в Україні Сумі Шігекі

Фотогалерея  зустрічі з Послом Великої Британії в Україні Саймоном Смітом