Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату30.01.2015, 14:19

Олександр Турчинов ініціюватиме передачу санаторіїв Федерації професійних спілок Міністерству оборони України для оздоровлення та лікування поранених військовослужбовців

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов ініціюватиме передачу санаторіїв Федерації професійних спілок України для оздоровлення та лікування поранених військовослужбовців. Про це він заявив у коментарі.

За його словами, свого часу санаторії, що перебували на балансі Міністерства оборони, «були майже всі розпродані та приватизовані». «Тому, - наголосив Олександр Турчинов, - у разі підтвердження незаконності відчуження цих об'єктів, ми маємо повернути їх у державну власність».

«Водночас на балансі у профспілок залишаються об'єкти радянської спадщини, які використовуються не завжди за призначенням», - наголосив Секретар РНБО, пояснивши, що саме тому ініціюватиме через депутатів Верховної Ради ухвалення на законодавчому рівні рішення щодо передачі санаторіїв Федерації професійних спілок України Міністерству оборони для лікування, реабілітації та оздоровлення поранених військовослужбовців.

«Солдати та офіцери, які жертвуючи собою, захищають нашу Батьківщину,  заслужили на найкраще лікування та оздоровлення», - сказав Секретар РНБО, додавши, що з початку проведення АТО було поранено близько 5 тисяч військових.