Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату25.12.2014, 12:04

Олександр Турчинов: Наше завдання - вибудувати систему надійного захисту громадян від тероризму

Замах на Першого заступника Голови Верховної Ради України, члена партії «Народний фронт» Андрія Парубія є ще одним елементом небезпеки зростання терористичної загрози та спроби дестабілізувати ситуацію всередині України. Про це заявив у своєму коментарі Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

«Агресори, постійно порушуючи домовленості про припинення вогню, щодня намагаються і не можуть прорвати оборону наших Збройних Сил на Сході, тому вони вирішили перенести підступну терористичну війну до всіх регіонів країни», - сказав він.

Олександр Турчинов наголосив, що СБУ, МВС та всі силові підрозділи повинні забезпечити не тільки розкриття всіх терористичних замахів, але і «вибудувати систему надійного захисту наших громадян від тероризму».

Серед першочергових завдань, які Секретар РНБО бачить на цьому шляху, - «необхідність заблокувати будь-яку можливість проникнення терористичних та диверсійних груп з окупованих територій Донецької, Луганської областей та Криму».

«Кількість пропускних пунктів через оборонні рубежі буде скорочено, кожного, хто їх перетинає, буде ретельно перевірено, а будь-які обхідні шляхи будуть повністю перекриті», - наголосив Секретар РНБО.