Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату16.12.2014, 13:15

Олександр Турчинов: РНБОУ повинна стати центром прийняття ефективних дієвих рішень із захисту нашої держави

Рада національної безпеки і оборони України має стати центром прийняття ефективних дієвих рішень щодо захисту нашої держави. Про це під час представлення Президентом України заявив новий Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов.

«РНБО України повинна стати центром ухвалення ефективних дієвих рішень щодо захисту нашої держави. І я переконаний, разом ми здатні це забезпечити», - сказав Секретар РНБОУ.

Олександр Турчинов підкреслив, що насамперед необхідна ефективна взаємодія і координація між всіма складовими оборонного та безпекового блоків України. «Проти нашої країни ведеться системна і жорстока війна, і для нас з вами немає альтернативи як перемогти у цій війні. Але для цього нам потрібна мобілізація всіх ресурсів у державі», - зазначив він.

«Тут присутні керівники силових міністерств і відомств. З одними ми були на Майдані, виборюючи перемогу і свободу Україні, з іншими - відновлювали обороноздатність нашої армії, створювали Національну гвардію. Тому я переконаний, що в нас не буде проблем з взаєморозумінням, взаємодією і координацією наших зусиль», - підсумував Олександр Турчинов.

Переглянути фотогалерею