Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату14.10.2014, 15:57

Заступник Секретаря РНБО України Олександр Литвиненко провів зустріч з представниками Консультаційної місії ЄС в Україні

14 жовтня відбулася зустріч заступника Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Олександра Литвиненка з представниками Консультаційної місії Європейського Союзу в Україні.

Під час зустрічі сторони обговорили питання реформування сектору цивільної безпеки України та роль Місії у підтримці української влади, зокрема, у питаннях консультування та координації зусиль щодо планування та втілення згаданої реформи на національному рівні, а також розвитку Національного координуючого органу в реформуванні сектору цивільної безпеки.

Сторони констатували, що сьогоднішня зустріч є початком довготривалої співпраці. Апарат РНБО всіляко сприятиме роботі Консультативної місії ЄС в Україні.

Консультативна місія ЄС прибула в Україну на запрошення Уряду держави і діє відповідно до рішення Ради ЄС від 22 липня 2014 року. Персонал місії налічує 58 співробітників. Загалом до роботи планується залучити понад 106 провідних фахівців з ​​ урядів держав-членів ЄС, органів юстиції, поліції, громадянського суспільства. Робота місії розрахована на 2 роки з проміжним звітом ЄС через рік.