Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату23.07.2014, 18:23

Андрій Парубій провів зустріч з представниками Європейської народної партії Європарламенту

23 липня в Києві відбулась зустріч Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Андрія Парубія з делегацією Європейської народної партії Європарламенту.

Офіційну делегацію очолили Президент Групи Європейської народної партії в Європарламенті Менфред Уебер та Президент Європейської народної партії Джозеф Дол. Також у зустрічі взяли участь депутати Європарламенту.

Сторони обговорили питання міжнародної безпеки, ситуацію на Сході України та хід розслідування справи про авіакатастрофу літака Boeing-777 Малазійських авіаліній, що сталась 17 липня.

В ході зустрічі сторони наголосили на необхідності посилення економічних санкцій для Російської Федерації за розпалювання конфлікту на Сході України.

Зокрема, Андрій Парубій підкреслив, що це мають бути не лише особистісні санкції, а санкції щодо цілих секторів російської економіки. «Допоки Кремль не відчує, що посилюється небезпека для російської економіки, доти він не зупиниться», - наголосив Секретар РНБО.

У свою чергу депутати Європарламенту запевнили, що динаміка тиску на Російську Федерацію у зв'язку з агресією проти України не послаблюватиметься.