Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату01.07.2014, 17:31

Андрій Парубій провів зустріч з представниками Атлантичної Ради

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій провів зустріч з Директором євразійської програми Атлантичної Ради Джоном Хербстом та Виконавчим віце-президентом Атлантичної ради Деймоном Уілсоном. Зустріч відбулась сьогодні у Києві.

Під час зустрічі сторони обговорили питання міжнародного співробітництва, інформаційної та безпекової політики. Окрему увагу було приділено подіям на Сході України.

Окреслюючи ситуацію в країні, Секретар РНБО акцентував на необхідності якнайскоріше повернути мир у східні регіони нашої держави. Секретар РНБО також висловив сподівання на подальше плідне співробітництво з США у військовій і військово-технічній сферах з метою відновлення і реформування Збройних Сил України.

Довідково:

Атлантична Рада США - неурядова організація, заснована у 1961-1962 рр. Об'єднує колишніх державних діячів і політичних лідерів країн Європи та США. Основним завданням її діяльності є залучення північноатлантичної спільноти до розв'язання міжнародних проблем і викликів ХХІ сторіччя.

Атлантична рада активно працює над вивченням української проблематики та налагодженням співробітництва з Україною.