Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату07.05.2014, 18:39

Секретар РНБО Андрій Парубій провів зустріч із заступником Генерального секретаря ООН з політичних питань Джеффрі Фелтманом

7 травня Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій провів зустріч із заступником Генерального секретаря ООН з політичних питань Джеффрі Фелтманом. Під час зустрічі сторони обговорили питання міжнародного співробітництва, внутрішньополітичну ситуацію в Україні та питання безпекової політики.

«Ми позитивно оцінюємо оперативне розгортання в Україні та діяльність Моніторингової місії ООН з прав людини. Перша доповідь Місії рішуче спростувала твердження про порушення прав російської меншини в Україні, які слугували фальшивою підставою для російської окупації Криму та досі продовжують використовуватися Росією для дискредитації нової української влади. Впевнений, що і друга доповідь надасть міжнародній спільноті можливість об'єктивно та неупереджено дізнатися про перебіг подій на сході та півдні України», - зазначив Андрій Парубій.

За його словами, проведення президентських виборів 25 травня є необхідною умовою деескалації конфліктів у східних та південних регіонах України. «Для цього здійснюються всі необхідні заходи. Основна увага приділяється створенню належних умов для вільного волевиявлення всіх громадян, зокрема і в нестабільних регіонах, забезпеченню безпеки всіх без виключення учасників виборчого процесу», - додав Андрій Парубій.

«Ми впевнені, що ці вибори відбудуться, будуть вільними та справедливими і пройдуть в присутності безпрецедентної кількості міжнародних спостерігачів», - заявив Секретар РНБО.