Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату30.04.2014, 08:32

Андрій Парубій відвідав з робочою поїздкою Одеську область

29 квітня під час робочої поїздки на Одещину Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій провів засідання оперативного штабу з Головою Одеської обласної державної адміністрації Володимиром Немировським та силовиками Одещини.

«Оперативний штаб тривав понад дві години, ми обговорили всі нагальні питання та прийняли відповідні рішення, щоб не допустити дестабілізації на Одещині. Я говорив із всіма головними правоохоронцями, ми детально знаємо ситуацію по кожному відомству - вони готові виконувати поставлені завдання», - зазначив Андрій Парубій за підсумками засідання оперативного штабу.

Також в рамках робочої поїздки Секретар РНБО відвідав військову частину 3012 та блок-пост на «7 кілометрі». Андрій Парубій подякував бійцям Самооборони за те, що своїм прикладом показують як потрібно захищати рідне місто та свою державу. Також Андрій Парубій зазначив, що головне завдання поїздки - скоординувати виконавчу владу, силовиків та патріотичну громаду міста.

Після цього Секретар РНБО зустрівся з батальйоном МВС «Шторм», сформованим з добровольців Одеси.

Андрій Парубій також акцентував на важливості участі громадськості у захисті своєї Батьківщини. «Дуже важливою зараз є участь громади. Там, де зараз активний підйом людей, там є успіх», - підкреслив Секретар РНБО.