Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату17.04.2014, 16:08

Секретар РНБОУ Андрій Парубій провів зустріч з керівником Бюро національної безпеки Республіки Польща Станіславом Козєєм

16-17 квітня відбувся візит до Києва польської делегації на чолі з керівником Бюро національної безпеки Республіки Польща Станіславом Козєєм.

Під час зустрічі сторони обговорили питання, пов'язані з загостренням ситуації у східних регіонах України. Також сторони обговорили можливості розвитку двосторонньої співпраці у політичній, безпековій та оборонній сферах.

«Під час переговорів ми обговорили можливість більш інтенсивної українсько-польської взаємодії по лінії України та Північноатлантичного альянсу. Зокрема, у Спільній робочій групі Україна-НАТО з питань воєнної реформи. Також ми досягнули домовленості про активізацію спільного військового проекту - литовсько-польсько-української бригади», - заявив Секретар РНБО Андрій Парубій. 

В ході відповідного обговорення було приділено увагу питанням отримання експертної допомоги з боку польських партнерів у сферах вдосконалення методології розробки стратегічних документів щодо національної безпеки та оборони, а також реформування окремих складових безпекового сектору України. 

Сторони домовилися вже у найближчому майбутньому розробити та підписати План співробітництва між Апаратом РНБО України та Бюро національної безпеки Республіки Польща на 2014-2015 роки.