Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату15.04.2014, 16:06

Перший резервний батальйон Національної гвардії України відправився до східних регіонів держави для виконання поставлених завдань

15 квітня Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Парубій відвідав навчальний центр в Нових Петрівцях.

Під час відвідання навчального центру Андрій Парубій взяв участь в урочистій церемонії проводів Першого резервного батальйону Національної гвардії України до східних регіонів держави для виконання поставлених завдань.

В урочистостях також взяли участь заступник Міністра внутрішніх справ Микола Величкович та начальник управління Північного територіального командування внутрішніх військ генерал-майор Микола Миколенко.

Під час шикування до бійців звернувся Секретар РНБО Андрій Парубій: «Мусимо визнати, що події, які відбуваються на сході України, здійснюються за координацією ззовні. Всі дії спрямовані на те, аби посіяти розбрат серед українців та захопити частину території держави».

Секретар РНБО високо оцінив благородне прагнення добровольців стати на захист Батьківщини: «Це велика відповідальність бути там, де ми потрібні Україні. Попереду – непрості дні та ночі, але за нами – наші батьки і родини, український народ, який потребує нашої участі. Впевнений, що своїми діями та мужністю ви покажете приклад служіння народу та державі».

Фото Олексія Чернобая