Ваш браузер є застарілим і не підтримує сучасні веб-стандарти, а так само становить потенційну загрозу вашої безпеки.
Будь ласка, встановіть сучасний браузер

Рада національної безпеки і оборони України

ГоловнаНовиниДіяльність Ради національної безпеки і оборони України та її Апарату13.04.2014, 21:19

Андрій Парубій: Зовнішні агресори використовують політичні погляди та емоції громадян України для дестабілізації ситуації в Україні

Зовнішні агресори ненавидять громадян України незалежно від того, де ми проживаємо - на Донбасі чи у Львові. Про це сьогодні в ефірі 5 каналу заявив Секретар РНБО України Андрій Парубій.

«Більше того, зовнішні агресори дуже цинічно ставлять перед собою мирних громадян, а ззаду стоять з автоматами - ховаючись, як за живим щитом, за жінками, людьми старшого віку, інколи за неповнолітніми. Ховаючись за їхніми спинами, вони здійснюють захоплення адмінбудівель. Це свідчить про те, що їм байдужі доля та життя українських громадян», - підкреслив Секретар РНБОУ.

Андрій Парубій додав також, що зовнішні агресори «однаковою мірою ненавидять всіх нас, громадян України, незалежно від того, де ми проживаємо - на Донбасі чи у Львові».

«Тому Рада національної безпеки і оборони України прийняла рішення про проведення широкомасштабної антитерористичної операції із залученням Збройних сил України», - заявив Секретар РНБО Андрій Парубій.