РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Фахівці НКЦК провели робочу зустріч з представниками французьких компаній у сфері кібербезпеки

Керівник служби з питань інформаційної та кібербезпеки Апарату Ради національної безпеки і оборони України, секретар  Національного координаційного центру кібербезпеки Наталія Ткачук та керівник управління забезпечення діяльності НКЦК профільної служби Апарату РНБО Сергій Прокопенко зустрілись з представниками кіберспільноти з приватного сектору Франції, з-поміж яких - керівництво Cyber Task Force, Gatewatcher, Predicta Lab та Sekoia. У заході також взяли участь представники посольства Франції в Україні та українського бізнесу.

«Одним з пріоритетів НКЦК є розвиток державно-приватного партнерства як в Україні, так і на міжнародній арені. Минулого року ми значно посилили позиціювання України як повноправного партнера міжнародної взаємодії у сфері кібербезпеки. Ми відчуваємо підтримку демократичних країн та зацікавлені у співпраці з французькою стороною у напрямку розвитку національної сфери кібербезпеки України», – зазначила Наталія Ткачук.

Під час зустрічі особливу увагу було приділено питанням співпраці у сфері кібербезпеки, можливості обміну досвідом та започаткування освітніх проєктів для українських фахівців тощо.