РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

О. Данілов: До розслідування катастрофи Boeing 737 рейсу PS 752 будуть залучені країни, громадяни яких загинули сьогодні, а також фахівці компанії Boeing

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов взяв участь у спільному з Прем'єр-міністром України Олексієм Гончаруком брифінгу у зв'язку з катастрофою українського літака в Ірані.

О. Данілов нагадав, що за дорученням президента України Володимира Зеленського було створено оперативний штаб. Нині, за його словами, у режимі он-лайн з'ясовуються всі обставини авіакатастрофи, і поки що зарано робити висновки щодо її причин. Зокрема, за словами Секретаря РНБО України, оперативний штаб чекає від іранської сторони підтвердження безпеки польоту одного чи двох українських літаків, які мають транспортувати загиблих українців. О. Данілов повідомив, що зі 169 пасажирів, які зареєструвалися на рейс, у літак сіли 167.

Секретар РНБО України також зазначив, що до розслідування катастрофи Boeing 737 рейсу PS 752 відповідно до норм міжнародного права будуть залучені країни, громадяни яких загинули сьогодні, а також фахівці компанії Boeing.

Фотогалерея