РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос завершив візит до Канади

Заступник Секретаря Ради національної безпеки і оборони України Сергій Кривонос завершив візит до Канади.

Заступник Секретаря РНБО України повідомив, що під час зустрічей, які відбулися у рамках візиту, він «акцентував, що курс України єдиний - ЄС та НАТО».

С. Кривонос високо оцінив рівень підготовки та проведення міжнародної виставки CANSE-2019, наголосивши, що свою продукцію представили «найпотужніші світові гравці ринку озброєння». Під час зустрічей у рамках роботи виставки, сказав він, було проведено «перспективні перемовини для нашої країни». «General Dynamics презентувало свої спроможності та можливості щодо виробництва пороху та боєприпасів різного призначення, Lockheed Martin - щодо можливості співпраці з українськими підприємствами та забезпечення комплексними модульними тренажерами-симуляторами ЗС України», - сказав заступник Секретаря РНБО України.

С. Кривонос також провів переговори, зокрема, з представниками Canadian Commercial Corporation (CCC) та Colt Canadian.

«Політики та підприємці зацікавлені бачити нашу державу сильною, незалежною, зацікавлені у співпраці, створенні та розвитку спільних підприємств у оборонному секторі, але всі очікують результату аудиту та нашого стратегічного бачення щодо реформування «Укроборонпрому», - сказав заступник Секретаря РНБО України.

Підсумовуючи, С. Кривонос зазначив, що «Канада вкотре щиро підтвердила свою велику підтримку Україні».

Фотогалерея