РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

Президент України Петро Порошенко представив нового Секретаря Ради національної безпеки і оборони України

Президент України Петро Порошенко представив керівникам силових міністерств та відомств нового Секретаря Ради національної безпеки і оборони України - Олександра Турчинова.

«Мною прийняте, можливо, одне з найбільш відповідальних кадрових рішень в системі органів національної безпеки України», - наголосив Петро Порошенко.

Президент України наголосив на тому, що попереду надзвичайно багато роботи в системі національної безпеки і оборони «і тому найбільш оптимальною кандидатурою є Олександр Валентинович Турчинов - людина, якій не потрібен час на розкачку, він повністю володіє ситуацією». 

За словами Петра Порошенка, на плечі Олександра Турчинова лягає підготовка дуже важливого реформування безпекової галузі, програма реформ і стратегії розвитку, яка повинна бути запропонована найближчим часом.

«Сьогодні цим призначенням ми завершуємо кадрове формування щодо забезпечення ефективної діяльності в галузі національної безпеки і оборони», - сказав Президент України, додавши, що вже з сьогоднішнього дня «негайно розпочинається підготовка засідання Ради національної безпеки і оборони, яке буде присвячене формуванню бюджету у галузі безпеки оборони і правоохоронної діяльності».

Переглянути фотогалерею