РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

УКАЗ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 грудня 2021 року "Про План реалізації Стратегії кібербезпеки України"

Відповідно до статті 107 Конституції України постановляю:

1. Увести в дію рішення Ради національної безпеки і оборони України від 30 грудня 2021 року "Про План реалізації Стратегії кібербезпеки України" (додається).

2. Контроль за виконанням рішення Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію цим Указом, покласти на Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

3. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.

Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

1 лютого 2022 року

Введено в дію

Указом Президента України

від 1 лютого 2022 року

№ 37/2022

РІШЕННЯ

Ради національної безпеки і оборони України

від 30 грудня 2021 року

Про План реалізації Стратегії кібербезпеки України

 

Розглянувши проект Плану реалізації Стратегії кібербезпеки України, поданий Національним координаційним центром кібербезпеки, Рада національної безпеки і оборони України вирішила:

1. Схвалити План реалізації Стратегії кібербезпеки України (додається).

2. Кабінету Міністрів України передбачати під час підготовки проектів закону про Державний бюджет України на відповідний рік видатки на фінансування завдань, визначених Планом реалізації Стратегії кібербезпеки України, відповідно до обґрунтованих потреб.

3. Кабінету Міністрів України за участю Служби безпеки України, Служби зовнішньої розвідки України та Національного інституту стратегічних досліджень забезпечити:

1) виконання Плану реалізації Стратегії кібербезпеки України, передбачивши затвердження щороку узгодженого з цим Планом комплексу заходів з індикаторами їх виконання;

2) надання кожні півроку інформації про стан виконання Плану реалізації Стратегії кібербезпеки України до Національного координаційного центру кібербезпеки для узагальнення та подальшого інформування Ради національної безпеки і оборони України.

Секретар Ради національної безпеки і оборони України О.ДАНІЛОВ