РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

За підтримки НКЦК відбувся четвертий навчальний модуль програми стратегічного лідерства для управлінців у сфері кібербезпеки «SJC-2022»

За підтримки Національного координаційного центру кібербезпеки відбувся четвертий навчальний модуль програми стратегічного лідерства для управлінців у сфері кібербезпеки «SJC-2022», присвячений «(не)очевидним, але вирішальним партнерствам 2.0».

У навчаннях взяли участь дві команди – «Академія Цивільного Офіцерства» та «Sophos Joint Cyber». Майже 70 учасників – держслужбовці, військові, правоохоронці, управлінці, волонтери, підприємці, представники міжнародних партнерів, розробляли стратегії взаємозвʼязків та екосистеми майбутнього в кіберпросторі.

«Ключовим завданням НКЦК є побудова ефективної національної системи кібербезпеки, і головна складова цієї системи – кадровий потенціал. Тому один з пріоритетів – збільшення якісного кадрового потенціалу держави у сфері кібербезпеки як у державному, так і в приватному секторі», – зазначила керівник служби з питань інформаційної та кібербезпеки Апарату РНБО України, секретар НКЦК Наталія Ткачук.

Програму стратегічного лідерства розроблена Global Cyber Cooperative Center розроблено за участю кращих міжнародних експертів за підтримки НКЦК.

Її головною метою є підвищення рівня професійної підготовленості керівників державного та приватного секторів, політиків, які залучені до створення спільних стратегічних рішень з питань кібербезпеки.