РНБОУ Рада національної безпеки і оборони України

О. Данілов: «мавзолей путіна» налічує 86 осіб – тих, хто впливає на політику кремля

«мавзолей путіна» налічує 86 осіб – тих, хто впливає на політику кремля. На цьому наголосив Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов в ефірі Радіо КиївFM.

«Саме вони впливають на політику кремля, тому хто б не прийшов сьогодні до влади в росії, вірогідність, що це буде не колективний путін, мала», – заявив О. Данілов.

Імперські амбіції, зауважив Секретар РНБО, домінують сьогодні і в російському суспільстві, оскільки путін за роки свого панування зачистив рф від усілякого «інакомислія», і сьогодні країна рухається за планом повної ізоляції - «острів росія».

«За роки свого правління путін знищив все демократичне, ліберальне, вільне, тому переважна більшість громадян росії підтримують свого диктатора», – додав О. Данілов.

Прогнозуючи на прохання журналіста результати можливих «фінальних перемовин» між Україною та рф, Секретар РНБО зауважив, що «їх важко спрогнозувати, оскільки ми не знаємо, з ким їх вестимемо». Однак, запевнив він, ці перемовини однозначно не будуть «закритими і підкилимними», адже сьогодні увесь цивілізований світ допомагає Україні.